Vážení zákazníci, uděláme pro vás první poslední, ale doručení vaší objednávky může být aktuálně zpožděno kvůli přetížení na straně dopravců.

Hodnocení obchodu

5,0 112 hodnocení
Přidat hodnocení
5
112x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JV Avatar autora Jaroslava Vondrovicová | 24.11.2021
Krásné, originální věci, rychlé dodání.
VP Avatar autora Vendula Pízová | 19.11.2021
Objevila jsem Vás úplnou náhodou a v tu ránu mi došlo, že tak krásné plecháčky musím doma mít! Přišly krásně zabalené a na první pohled i pohmat jde o velmi kvalitní zboží, děkuji ❤️
ML Avatar autora Michaela Ločárková | 18.11.2021
Hrnečky jsou krásné ???? moc děkuji ☺️
MD Avatar autora Monika Dvořáková | 15.11.2021
Našla jsem přesně, co jsem hledala!
ZH Avatar autora Zdeňka Hobzová | 14.10.2021
Skvělý přístup k zákazníkovi. Originální a krásné plecháčky. Rychlé jednání.
IK Avatar autora Inka Kociánová | 14.9.2021
Krásné hrnečky, velmi rychlé vyřízení objednávky!
MB Avatar autora Monika Brzkovská | 12.8.2021
Výborný obchod, skvělá komunikace, prvotřídní zboží. Doporučuji.
MN Avatar autora Martin Novotný | 11.8.2021
Supr
IN Avatar autora Iveta Neumannová | 1.7.2021
Krásná práce :-)
KH Avatar autora Kateřina Holubová | 19.6.2021
Úžasný obchod a hrneček a placka úžasné moc děkuji je to dokonalé
MB Avatar autora Michal Beneš | 30.5.2021
Výroba konkrétního hrnečku na požádání, velmi rychlé dodání, krásně zabalené, hrneček taky skvělý, maximální spokojenost :)
TK Avatar autora Tereza Kaňková | 17.5.2021
Rychlé dodání, krásně zabalený. Prý to byl nejlepší dárek k narozeninám. Děkuji!
MZ Avatar autora Martina Zachovalová | 13.5.2021
Naprostá spokojenost. Hrneček je úžasný. Rychle dodání. Určitě nezůstanou jen u jednoho a brzy objednám další
RB Avatar autora Radek Bejvl | 4.5.2021
Jsem maximálně spokojený a produkt je nádherný
K Avatar autora Katka (Administrátor) 4.5.2021
To se tak krásně čte, děkujeme :)
MZ Avatar autora Martin Zatloukal | 26.4.2021
Hrnek je originální, kvalita zpracování výborná. Dodání do pár dnů.
EF Avatar autora Eva Fraňková | 26.4.2021
Plechacky jsou nadherne
AA Avatar autora Aneta Tichá Autratová | 29.3.2021
Tvoříte nádherné plecháčky, moc děkuji!
K Avatar autora Katka (Administrátor) 4.5.2021
My děkujeme vám!
Avatar autora Alena Ďurechová | 18.3.2021
Hezké tričko a příjemný materiál určitě přijdu opět
JV Avatar autora Jiří Vaňátko | 16.3.2021
Maximální spokojenost, hrníčky s busíkem jsou krásné a vnukovi se hrozně líbí , Děkuji :)
DF Avatar autora Dagmar Fríbová | 14.3.2021
Minimalistické, originální pohledy/přáníčka. Vřele doporučuji.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 112

Tento web používá soubory jako ingredience k pečení neskutečně dobrých cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.