Hodnocení obchodu

5,0 103 hodnocení
Přidat hodnocení
5
103x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KH Avatar autora Kateřina Holubová | 19.6.2021
Úžasný obchod a hrneček a placka úžasné moc děkuji je to dokonalé
MB Avatar autora Michal Beneš | 30.5.2021
Výroba konkrétního hrnečku na požádání, velmi rychlé dodání, krásně zabalené, hrneček taky skvělý, maximální spokojenost :)
TK Avatar autora Tereza Kaňková | 17.5.2021
Rychlé dodání, krásně zabalený. Prý to byl nejlepší dárek k narozeninám. Děkuji!
MZ Avatar autora Martina Zachovalová | 13.5.2021
Naprostá spokojenost. Hrneček je úžasný. Rychle dodání. Určitě nezůstanou jen u jednoho a brzy objednám další
RB Avatar autora Radek Bejvl | 4.5.2021
Jsem maximálně spokojený a produkt je nádherný
K Avatar autora Katka (Administrátor) 4.5.2021
To se tak krásně čte, děkujeme :)
MZ Avatar autora Martin Zatloukal | 26.4.2021
Hrnek je originální, kvalita zpracování výborná. Dodání do pár dnů.
EF Avatar autora Eva Fraňková | 26.4.2021
Plechacky jsou nadherne
AA Avatar autora Aneta Tichá Autratová | 29.3.2021
Tvoříte nádherné plecháčky, moc děkuji!
K Avatar autora Katka (Administrátor) 4.5.2021
My děkujeme vám!
Avatar autora Alena Ďurechová | 18.3.2021
Hezké tričko a příjemný materiál určitě přijdu opět
JV Avatar autora Jiří Vaňátko | 16.3.2021
Maximální spokojenost, hrníčky s busíkem jsou krásné a vnukovi se hrozně líbí , Děkuji :)
DF Avatar autora Dagmar Fríbová | 14.3.2021
Minimalistické, originální pohledy/přáníčka. Vřele doporučuji.
H Avatar autora Helena | 8.3.2021
Hrníčky jsou ve skvělé kvalitě, osobní přání mě zahřálo u srdce. Jste moc šikovný ❤️????
JM Avatar autora Jiří Máslo | 1.3.2021
Krásné hrníčky, ruční balení i s osobním vzkazem v dnešní automatizované době potěší.
ZT Avatar autora Zuzana Tučková | 26.2.2021
Hrnicky jsou jedinecne a nase kluky uplne uchvatili. Nechteji pit uz z niceho jinyho :)
PV Avatar autora Petra Valová | 15.2.2021
Moc děkuji!Krásný!Všechno!A děkuji za dáreček v podobě placky.❤ Držim palce a ať se vám daří ségry. ????????
PJ Avatar autora Petra Janusová | 7.2.2021
Hrnecky jsou moc krasne a kvalitni. Hlavne ocenuji pristup obou autorek a skvelou komunikaci. Hrnicky jsme kupovali na nasi svatbu jako darek pro hosty a byli nadseni:)
LM Avatar autora Lenka Míková | 5.2.2021
Naprostá spokojenost. Krásné zboží, rychlé dodání.
KB Avatar autora Kateřina Borovičková | 2.2.2021
Naprostá spokojenost. Krásné zboží, rychlé dodání.
PP Avatar autora Petra Petrů | 26.1.2021
Naprostá spokojenost. Komunikace, kvalita zboží, krásné autorké motivy. Je to již můj třetí nákup a rozhodně není poslední.
Avatar autora Zuzana Šikolová | 26.1.2021
Nákup mi udělal obrovskou radost. Všechny produkty vypadají nádherně a jsem s nákupem velmi spokojená!

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 103

Tento web používá soubory jako ingredience k pečení neskutečně dobrých cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.