Hodnocení obchodu

5,0 91 hodnocení
Přidat hodnocení
5
91x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JM Avatar autora Jiří Máslo | 1.3.2021
Krásné hrníčky, ruční balení i s osobním vzkazem v dnešní automatizované době potěší.
ZT Avatar autora Zuzana Tučková | 26.2.2021
Hrnicky jsou jedinecne a nase kluky uplne uchvatili. Nechteji pit uz z niceho jinyho :)
PV Avatar autora Petra Valová | 15.2.2021
Moc děkuji!Krásný!Všechno!A děkuji za dáreček v podobě placky.❤ Držim palce a ať se vám daří ségry. ????????
PJ Avatar autora Petra Janusová | 7.2.2021
Hrnecky jsou moc krasne a kvalitni. Hlavne ocenuji pristup obou autorek a skvelou komunikaci. Hrnicky jsme kupovali na nasi svatbu jako darek pro hosty a byli nadseni:)
LM Avatar autora Lenka Míková | 5.2.2021
Naprostá spokojenost. Krásné zboží, rychlé dodání.
KB Avatar autora Kateřina Borovičková | 2.2.2021
Naprostá spokojenost. Krásné zboží, rychlé dodání.
PP Avatar autora Petra Petrů | 26.1.2021
Naprostá spokojenost. Komunikace, kvalita zboží, krásné autorké motivy. Je to již můj třetí nákup a rozhodně není poslední.
Avatar autora Zuzana Šikolová | 26.1.2021
Nákup mi udělal obrovskou radost. Všechny produkty vypadají nádherně a jsem s nákupem velmi spokojená!
DK Avatar autora Dana Kordová | 24.1.2021
Jsem velice spokojená. Komunikace fungovala skvěle, rychlé dodání zboží, velice pěkně zabalené. A zboží odpovídá tomu co bylo v popisku na webu i s fotografií. Oba krásným darečkem. Moc děkuji
L Avatar autora Lucie | 24.1.2021
Vse v poradku. Doporucuji. Krasne hrnicky. A navic darecek. Syna moc potesil.
MZ Avatar autora Markéta Zdeňková | 8.1.2021
Doporučuji, rychlé jednání dokonce i během svátků a kromě krásných hrníčků, ze kterých mám opravdu radost, dorazila jako bonus sada pohledů :-) Díky!
HF Avatar autora Helena Flugerová | 25.12.2020
Spokojenost, hrníček je moc hezký, dokonce s osobním vzkazem a přáním hezkých Vánoc. Doporučuji!
Avatar autora Hedvika Černohousová | 22.12.2020
Krasny a super rychle
BJ Avatar autora Barbora Jedlinská | 22.12.2020
Naprostá spokojenost. :))) Náš první zakoupený hrníček měl lehkou vadu a Kačenka se Zuzankou to ihned vykomunikovaly a zaslaly nám bleskovou rychlostí nový. Tak skvělá komunikace a přístup se jen tak nevidí!!! VELMI doporučuju a fandíme vám holky! :)
Avatar autora Jitka Šourková | 22.12.2020
Velká spokojenost. Doporučuji :-)
JZ Avatar autora Jakub Zimola | 22.12.2020
Krásný balíček, skvěle zabaleno a nádherný plecháček. Moc mě potěšil přidaný dárek a vzkaz. Šťastné a veselé!
JN Avatar autora Jana Nováková | 20.12.2020
Naprostá spokojenost. Takový balíček je radost dostat. Vše hezky zpracováno, zabaleno, ručně psané popisky a věnování jsou milé a potěší, plus velmi rychlé dodání. Určitě doporučuji.
MB Avatar autora Marek Brožek | 17.12.2020
rychlé dodání, osobní zabalení a vložené poselství mě moc potěšilo. Kresby jsou výtvarně zdařilé a hrnky vypadají úžasně.
KS Avatar autora Klára Smržová | 17.12.2020
Ano, skvělé jednání! Krásný sortiment, rychlé doručení! Dávám 10 z 10! :)
TM Avatar autora Tomáš Mikyska | 16.12.2020
Krásné zboží, velmi milý, srdečný a osobní přístup. Vřele doporučuji!!!

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 91

Tento web používá soubory jako ingredience k pečení neskutečně dobrých cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.