Jak u nás nakupovat

VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI,

ceníme si toho, že jste k nám na web vážili cestu. Máme pro vás pár důležitých informací o tom, jak probíhá nákup. Každopádně nás sledujte na facebooku, Instagramu nebo čtěte naše novinky a blog, protože jen tak budete vědět, kde se můžeme vidět osobně.

(Obchodní podmínky a Podmínky ochrany osobních údajů

1. Ceny poštovného jsou včetně balného. Vždy balíme tak, aby objednávka došla v pořádku. Odesíláme do 5 pracovních dnů od uhrazení objednávky.

2. Objednávky od 1000 Kč mají po celé ČR dopravu zdarma.

3. Zásilkovna - V 99 % procentech nejrychlejší a nejpříjemnější  dopravce našich balíčků. Po celé ČR posíláme za 85 Kč na výdejní místa, a také přímo na adresu za 129 Kč.

4. Česká pošta - Dobré zkušenosti máme se službou Balík na poštu, proto ho najdete i v nabídce dopravy za 129 Kč.

5. Dobírka - je ve zkušebním provozu

6. Nově posíláme i na Slovensko (130 Kč nebo k objednávce za 1000 Kč zdarma) a do Německa (150 Kč k objednávce za 1000 Kč zdarma), a to přes Zásilkovna.cz. Do jiných evropských států je možné odeslat po dohodě.

7. Nezapomeňte správně vyplnit veškeré dodací údaje, adresy, kontakty atd. Jen tak my i vy budete vědět, zda je balík na cestě.

8. Pokud se vám z nějakého důvodu nepodaří objednávku uhradit ihned po jejím dokončení, tak nezoufejte. Sledujte emaily, které vám přistanou do schránky od provozovatele platební brány, nebo přímo od nás. Navedeme vás na způsob, jak objednávku znovu a úspěšně uhradit. 

nalepka-kulata

Kateřina Grünerová
Žižkova 398/5
289 22 Lysá nad Labem
Česká republika
IČO:07778821
Nejsem plátce DPH

Pokud se vám z nějakého důvodu nechce psát dotaz přes kontaktní formulář, určitě nás oslovte přes facebook, Instragram nebo na mejlu katkagruner@gmail.com.

 

Kde naše produkty také najdete?

Trhy, jarmarky a malé pop-upy...na těch můžete naše produkty potkat a všechny ty plecháčky, přání, pohlednice si taky pořádně prohlédnout a osahat, že ano?