5 tipů na dárky (nejen) pro kamarádku k narozeninám

Děje se to pořád. Každý den má někdo svátek, každý den má někdo narozeniny. Jenže když slaví jubileum nebo jmeniny vaše spřízněná duše, tak se z obyčejného dne stává den neobyčejný! A protože my dvě, já a ségra, jsme holky, daly jsme hlavy dohromady a vymyslely jsme pro vás pár tipů na originální dárky pro kamarádku k narozeninám, které bychom vlastně chtěly dostat i my. Nebo je někomu dát.

Veselý plecháček to jistí

Nestárnoucí plecháček tak nějak vždycky patřil do každé rodiny. Chodili jsme s ním na borůvky, pili z něj čaj na táboře, trempové i něco ostřejšího a ranní káva na zahradě z klasického smaltovaného plecháčku chutnala skvěle. Tedy aspoň to tak mamka říkala. Vy dárkem k narozeninám kamarádce můžete osvěžit nejranější vzpomínky nebo ji navnadit na nová dobrodružství. Stačí, když zabrousíte do nabídky dárkových plecháčků a vyberete jí takový plecháček s potiskem, který už nebude chtít pustit z ruky.

Plech%C3%A1%C4%8Dek%20Rackov%C3%A9%20330%20ml

Obrázek nebo pohlednice to řeknou za vás

Jedním z originálních dárků pro přítelkyni se lehce může stát obyčejná obrázek, blahopřání a pohlednice, které dáte do stylového rámečku. Máme to vyzkoušeno a vypadá to fakticky skvěle. Rázem darujete jak pohlednici s vaším vlastnoručně napsaným vzkazem, tak i dárek k narozeninám, který kamarádce bude dělat radost opravdu dlouho. A kdo z vás si potrpí na vtipné dárky, může přáním pro radost i lecos naznačit. Třeba, že jedete v tom spolu, nebo že bez tebe nejedu.

Pohlednice%2C%20blahop%C5%99%C3%A1n%C3%AD%2C%20eshop

Pokojovka vydrží roky

My, co rádi dostáváme kytky, a ještě raději je darujeme, tak to asi známe. Přinesete kytku, darujete kytku, dostanete kytku a za pár dní je té radosti konec. Šlus. Neuděláte nic. Jenže my máme nápad, my máme tip na originální dárek pro přítelkyni nebo kamaráda. Darujte jim pokojovou kytku! Je jedno, jestli dracenu, calatheu, fíkus nebo tchýnin jazyk. Důležité je, že udělá radost a vydrží věky. Tedy když se o ní oslavenec bude s láskou starat. Takový dárek k narozeninám kamarádce seženete v obchodě Dárky a Pokojovky v Lysé nad Labem.

Pokojová rostlina a pokojovka

 

Termoplechovka ji udrží ve varu

Dalším, velmi praktickým dárkem k narozeninám pro kamarádku, přítelkyni nebo kolegu jsou termoplechovky. V našich tipech se termoplechovka objevuje proto, že se bez ní už pár týdnů nehneme ani na krok. Z vlastní zkušenosti víme, že když do ní ráno nalejeme horký čaj, tak ještě navečer má příjemnou teplotu a až někdy hodně pozdě večer, v noci a k ránu vychladne. Což se hodí hlavně v zimě. Oproti tomu v létě každého potěší, že studený nápoj zůstane dlouho studeným, třeba víno jsme zkoušely. Termoplechovka je z nerezu, takže k ní kdyžtak můžete rovnou přibalit nerez hrnek. Ve dvou se to lépe táhne.

Termoplechovka

 Espresso jedině stylově

Dárek k narozeninám kamarádce, který je takovou klasikou mezi dárky k narozeninám, jsou hrnečky různých barev, tvarů, velikostí a stylů. Popřemýšlejte, zda oslavenec rád pije espresso, nebo flat white, nebo čaj, nebo kakao a tak. Podle toho se můžete rozhodnout, zda bude lepší vybrat mini keramický hrnek na espresso či hrnek větší. Pak už zbývá jedině vybrat obrázek a doufat, že se váš originální dárek pro kamarádku k narozeninám stane ozdobou oslavy.

keramika-kviti