Už máte dárek pro své učitele?

Konec školního roku se nezadržitelně blíží. A je to také období, kdy se hodnotí práce celého školního roku, oslavují se dosažené úspěchy, vzpomíná se na neúspěchy a odpočítávají se dny do konce. Je také ideální příležitostí pro studenty a jejich rodiče vyjádřit své poděkování učiteli za jeho snahu a přínos během školního roku, pokud to tedy tak cítíte :) Pro tým Čárkatečka a našeho kamenného obchodu Dárky a Pokojovky to znamená, že vám budeme rozesílat hromadu plecháčků, budeme balit dárkové balíčky a dávat instrukce, jak se starat o pokojové květiny, které jsou určitě lepší volbou, než kytice těch řezaných, které stejně nevydrží.

Takže pro vás máme několik nápadů, jaký dárek pro učitele vybrat

  1. Plecháček s potiskem: Pokud víte, že vaši učitelé mají rádi přírodu, cestování, kempování a zahradu, určitě by je mohl plecháček s potiskem potěšit. Motivů máme dost, takže byste se mohli téměř přesně trefit do vkusu.

  2. Keramický hrnek: Učitelé (i ti v lavicích) mají často náročnou práci, takže darovat jim něco, co jim pomůže se uvolnit a odpočinout, je na místě. Ať už to bude hrnek na kafe, čaj nebo kakao, hrnků prostě není nikdy dost.

  3. Nerezový hrnek: Jestli chcete darovat hrnek, který vyčnívá z davu, pak velmi doporučujeme ten nerezový. Naše ilustrace, koláže a abstraktní motivy na nich vypadají vždycky nejlépe. A je také z čeho vybírat. Třeba taková Superhrdinka je dárek značka ideál.

  4. Pokojová květina: Vyprdněte se na řezané kytky, které ve váze stejně nevydrží a učitelé jich budou mít za ten den tolik, že to po cestě domů rozdají. Letos to zkuste vyhrát s pokojovkou. Přijďte si vybrat do našeho obchodu Dárky a Pokojovky v Lysé nad Labem. Vybereme s vámi takovou, která přežije a bude radost dělat ještě dalších x let.

 

Suma sumárum, váš dárek by měl být upřímný a v souladu s tím, co o svých oblíbených učitelích víte.

Ať už se rozhodnete jakkoli, vybírejte srdcem.