Hrnky s nápisem aneb texty psané na starém psacím stroji

Novinkou, velmi čerstvou novinkou v našem sortimentu je hrnek s nápisem. Nápisům jako takovým jsme se docela dlouho vyhýbali. A teď přišla ta správná chvíle. Čili jsme vzali starý psací stroj a začali ťukat. Výsledkem momentálního rozpoložení je první sada hrnků s nápisem
Takže plecháček s obytkou a nápisem "Jedeme v tom spolu", nebo plecháček "Já vedle tebe poletím" dostává bratry a sestry. Doufáme, že vybraná motta, citáty a myšlenky přinesou pozitivní reakce, motivaci nebo jednoduše úsměv na tvář. 


Obecně cítíme, že nápisy na hrncích mohou reflektovat zájmy, naše oblíbené citáty z filmů nebo oblíbených knih, ale také principy, které nám jsou blízké. Proto u nás nenajdete sprostá slova, urážky nebo mezigenderové narážky. Jsou to malé, ale výrazné detaily, které přidávají do našich každodenních rutin špetku originality. .

Inspirace

Hrnky s nápisem vám tak můžou sloužit jako zdroj inspirace a motivace v průběhu dne. Ráno, když se probouzíme a popíjíme první šálek kávy nebo čaje, může nám nápis na hrnku připomenout důležitou myšlenku, pocit nebo dodat potřebnou energii pro zvládnutí náročného dne. Citáty od inspirativních osobností nebo povzbudivá slova mohou být takovým malým popostrčením. Prostě ideální na to, jak začít den.

Ideální dárek?

Hrnky s nápisem jsou 100% oblíbeným a vyhledávaným dárkem. Při výběru na oslavence myslete, zkuste se do něj vžít a vyberte motto, které ho potěší. Když to bude nějaký přestřel, tak věřte, že mu z hrnku to kafe fakt chutnat nebude. Ať už sobě nebo ostatním vyberete hrnek s vtipným citátem nebo s hlubokou myšlenkou, je to skvělý způsob, jak přinést do svého života malou dávku radosti a inspirace, a to s každým douškem. A o to nám hlavně jde.

makronka-bila-napis-na-svete