Jaké máme hrnky s potiskem? Všechny!

Jednou za čas je potřeba zrekapitulovat na jednom místě, jaké že to máme hrnky s potiskem. Máme jich hodně a je z čeho vybírat. Protože hrnek s potiskem je skvělý způsob, jak udělat radost sobě a svým oblíbeným lidem. Široký výběr ilustrací vám usnadní výběr, takže z obyčejného hrnku s potiskem uděláte jedinečný a osobní dárek. Když totiž člověk používá hrnek s potiskem, který mu udělá radost, může si každý den připomenout něco, co ho baví nebo co má rád. Potisk hrnku může být spojen s jeho koníčky, oblíbenými filmy (plecháček Harry Potter), hudbou (plecháček David Bowie), inspirativními citáty (plecháček Václav Havel a na zbytek se už brzo můžete těšit) nebo tématickými obrázky.

PLECHÁČKY NEZESTÁRNOU

Na prvním místě v žebříčku oblíbenosti jsou stoprocentně plecháčky. Ty máme rozdělené do kategorií, aby se vám lépe hledalo. Mini plecháčky mají objem 150 ml, klasikou jsou středně velké plecháčky, do kterých se vejde až 330 ml kafe a pro velké pijany jsou k mání velké plecháčky s objemem 460 ml. A to už je pořádná porce kakaa. Obrázky se snažíme ukládat do šuplíků tak, aby se zvířata a příroda, dobrodružství, láska a dětské motivy dostaly do správných rukou. A ty co se na první dobrou nevlezou, tak jsou uložené v ostatních. Tam je hodně abstrakce, koláží a nezařaditelných motivů. 

NEREZOVÝ HRNEK DO KAŽDÉ RODINY

Nerezové hrnky jsou takový pelmel všeho. Motivy na nerezové hrnky s potiskem vybíráme tak, aby materiál a velikost nerezu korespondovala s obrázkem. Musí to prostě vypadat dobře. Naše nerezové hrnky s potiskem mají většinou 400 ml, ale brzy se chystáme do sortimentu zase zařadit ty menší, dvousetmililitrové. 

KERAMICKÝ HRNEK S POTISKEM POTĚŠÍ VŽDY

Nejen v našem kamenném obchodě Dárky a Pokojovky v Lysé nad Labem, ale také tady v e-shopu jsou vašimi oblíbenci keramické hrnky nejen na kávu. Do kategorií jsme je rozdělili podle velikosti a tvaru. Šálky na espresso jsou maličké hrnky s potiskem, do kterého se vejde espresso a konec. Jsou drobné, roztomilé a prostě akorát tak do ruky. Evergreenem mezi hrnky s potiskem jsou barevné makronky s bambusovým talířkem. Ty jsou fakt hitem každou sezónu, ať je jaro nebo jsou Vánoce. Odstíny růžové, zelené, žluté, modré nebo hnědé dokážou rozzářit každý stůl. A prostírání na stůl k tomu rovnou můžete sladit. 

TERMOSKY NA CESTY

Co tedy nejsou hrnky s potiskem, ale potisk to má, tak jsou termosky. Na výlety, na hory, na procházky v létě i v zimě, prostě termosku do batohu a nashle. Termosky, které hýbou naším e-shopem jsou ty s bambusovým zavíráním a objemem 600 ml. To bohatě stačí. Ty klasičtější, s nerez uzávěrem jsou prostě klasikou. Každopádně i na ně motivy pečlivě vybíráme a kolem dokola dekorujeme, aby to vše pasovalo.

Suma sumárum, hrnky s potiskem vládnou světu a my děkujeme, že se vám ty naše tak moc líbí.