Termosky a termoplechovky do každého počasí

12. 7. 2021

Když to jde, tak se chlubíme rády. A když jde o nový sortiment na našem e-shopu, tak to dvojnásobně. Řady plechových hrnků, velkých i malých keramických šálků, cinkajících nerezových hrnků se teď rozrostly o termoplechovky a kvalitní termosky na pití.

Můžeme vám s čistým svědomím říct, že nerezové termoplechovky s brčkem a naším designem jsme si tak oblíbili, že si na nějaké staré petky s vodou už ani nevzpomeneme. Termoplechovka je totiž skvělým společníkem do města, do hor, na piknik nebo k vodě. Ani studený ani horký pití vám při venkovní teplotě během příštích hodin neztratí ideální teplotu
. Dobré je také to, že v kombinaci s nerezovým hrnkem nebo s některým stejně božím plecháčkem způsobíte v každém kempu pozdvižení. Co víc si přát? Tak už snad jedině to, že termoplechovku můžete používat až do alelujá a mít dobrý pocit z toho, že nevytváříte další zbytečný odpad.

Termo a termo a termosky! Do naší outdoor termosky se vejde 750 ml čaje, kafe, džusu nebo vody. Prostě záleží jen na vás, jestli s sebou nosíte radši termosku na kafe nebo vám z termosky na pití teče v chladném počasí horký čaj. A to je na kvalitní termosce právě to nejlepší. Že ani velmi, velmi horký pití vám při venkovní teplotě během příštích hodin nevychladne.
Tak si užívejte!

plechovka-vlk-02