Plecháček jako dárek pro muže? Jeho reakce vás překvapí

Plecháček je nečekaně ideálním dárkem pro muže a nejen pro ně

Dost často přemýšlíte-li nad tím, jaký dárek jste ještě vašemu muži nedali? Z dostupných životních studií se nám vybaví klasické dárky pro muže jako kravata, parfém nebo sportovní vybavení. Avšak, existuje jeden typ originálního dárku pro muže, který by vás mohl docela překvapit – plecháček. Na první pohled to může vypadat jako obyčejný a neosobní dárek, ale jakmile se z toho počátečního šoku oklepete, tak zjistíte, že plecháček toho může obdarovanému nabídnout víc, než by se mohlo zdát.

Plecháček = univerzální použití

Plechový hrnek je skvělým dárkem pro dědu, bráchu, strejdu, přítele nebo dejme tomu šéfa zejména proto, že nabízí širokou škálu použití. Uvedeme pár příkladů. Bez ohledu na to, zda jde o nadšence do kávy, čaje, svařáku nebo studených nápojů, plecháček je vhodný pro všechny. Jeho izolační vlastnosti udrží nápoj horký nebo studený podstatně déle než běžný hrníček, což ocení každý, kdo je často zaneprázdněný a nemá vždy čas to vypít hned.

Motiv, který to řekne za vás

V nabídce našeho e-shopu najdete opravdu, ale opravdu pestrý výběr designů, materiálů a motivů. To znamená, že můžete vybrat takový potisk, který bude skvěle ladit s osobností obdarovaného muže. Tímto způsobem se plechový hrnek stává nejen praktickým, ale i osobním dárkem, který vykouzlí úsměv na rtech. Při procházení po e-shopu si tedy pořádně promyslete, jestli má raději hory, ryby, kytky, geometrii, umění nebo přírodu. Ať se trefíte do vkusu.
A nakonec je jedno, jestli dárkem pro tátu bude nestárnoucí plecháček, nebo odolný a robustní nerezový hrnek s potiskem. Tu radost to prostě přinese...

Plecháček jako společník na cesty

Plechový hrnek může být skvělým společníkem na cesty, do práce nebo na outdoorové aktivity. Je lehký, téměř nerozbitný. Pravdou je, že když spadne na beton nebo chodník, tak se může odštípnout smalt. Když se na to podíváme z jiného úhlu pohledu, tak tím se plechový dárek pro muže stává kronikou, zápisníkem, vzpomínkou a všestranným a použitelným ve všech situacích.

Plecháček jde s dobou

V dnešní době, kdy spousty z nás snaží minimalizovat svou ekologickou stopu, je plecháček skvělou volbou. Většina kaváren a obchodů nabízí možnost si nechat kafe nalít do vlastního hrnku, což znamená méně plastových kelímků a obalů. Navíc s ním uděláte parádu a bude vždy středem pozornosti. Dárek v podobě plecháčku tak nejenže udělá radost, ale také přispěje k ochraně životního prostředí. Suma sumárum. Plecháček jako dárek pro muže udělá víc radosti, než další 2 páry ponožek. 

maly-plech-horynove-web obr_nerez_ryby plech-torzo plech-cervena-abstrakce