Tipy na vánoční dárky, které udělají radost

Sehnat vánoční dárky pro všechny příslušníky rodiny a široké rodiny a kruhu přátel je každoroční výzva, ale letos to tak být nemusí. Jak to? No protože v naší nabídce najdete stylové, české a s láskou vyrobené vánoční dárky. Připravili jsme pro vás pár tipů na vánoční dárky. Vybírejte, prohlížejte, brouzdejte, kdyby něco, tak se ptejte.

Plecháček do každé rodiny

V kategorii plecháčků určitě najdete ideální vánoční dárky (nejen) pro děti. Čerstvou novinkou je plecháček inspirovaný knihami a filmy o mladém kouzelníkovi Harry Potterovi. Tak schválně, kolikrát jste Kámen mudrců doma už četli a v telce viděli? Nebo jste ten typ, který každoročně napětím nedýchá při Kevinových dobrodružstvích, když je sám doma? I pro vás máme pěkný suvenýr. 

Nerezové hrnky s potiskem jen tak někde nepotkáte

Fantastickým dárkem by mohly být nerezové hrnky. Zaprvé dobře vypadají, zadruhé jsou téměř nerozbitné, zatřetí jsme je potiskli abstrakcí, horama, zvířatama a taky Zlatonkou a Nimbusem...a tu je odkaz přímo na ten plecháček Harry Potter a nerezový hrnek s Harrym. Zimní období úplně vybízí k tomu nalít si do termosky horký pití a vydat se vstříc dobrodružství nebo na půlnoční. Přesně pro tyhle případy máme poměrně velký výběr termosek.

Keramických hrnků není nikdy dost

Poslední tip na dárek je keramický hrnek s talířkem, kterému familiérně říkáme makronka. Tento keramický hrnek máme v různých barvách, nejoblíbenější je asi mintová a růžová. Novinkou je ale odstín hnědé a modré. K hrnku pak automaticky patří bambusový podšálek, a to znamená, že takový vánoční dárek stačí zabalit do celofánu, protože sám o sobě je prostě skvělý.
Nezapomeňte všechny dárky pěkně zabalit a správně pojmenovat. Ke komu se přes svátky nedostanete, tak tomu pošlete přání, které udělá radost.