TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY

Už se to blíží, ještě se párkrát vyspíme a bude. Připravili jsme pro vás se ségrou pár tipů na vánoční dárky. Vybírejte, prohlížejte, brouzdejte, kdyby něco, tak se ptejte. V kategorii plecháčků určitě najdete tipy na vánoční dárky pro děti, nerezové hrnky by zase mohly zaujmout jako vánoční dárek pro muže, sestru nebo dědečka. Ideálním vánočním dárkem pro ženu jsou naše originální dámská trička s parádním potiskem. Sehnat vánoční dárky pro rodiče je každoroční výzva, ale letos to tak být nemusí. Jak to? No protože v naší nabídce najdete stylové, české a s láskou vyrobené vánoční dárky.


VÁNOČNÍ JMENOVKY

Autorské kresby Čárkatečka art na vánočních jmenovkách na dárky, v kombinaci s vhodně zvoleným balicím papírem, provázkem a přírodninami, dokonale povýší každý s láskou věnovaný vánoční dárek.

VÁNOČNÍ BLAHOPŘÁNÍ
Slova plná lásky, obdivu, citu a požehnání udělají radost vždy, ale v čase vánočním v nás rezonují o to víc. Vyberte si vánoční přání, vezměte do ruky tužku a darujte svá slova.

ŠIŠKOVANÝ TANDEM: PLECHÁČEK A ŠÁTEK
Ručně kreslený motiv šišek na našem plecháčku se bude líbit každému, kdo vnímá spojení s přírodou. Plecháček a šátek je ideální vánoční dárek s atmosférou lesa.

VÁNOČNÍ DEKORACE
Postupně také doplňujeme kategorii vánočních dekorací, kde si můžete vybrat třeba vánoční věnec na dveře, adventní věnec na sváteční stůl nebo jinou, vašemu oku lahodící vánoční výzdobu z dílny mababi.

vanocni-cedulky-uvodni

prani-polivka-web
satky-plechacek-smes-web

adventni-ruze-venec01-web