Výprodej starších modelů a představení novinek zároveň? Co víc si přát!

Kdybychom měly obchod někde v nákupáku, tak by výlohy řvaly "New Arrivals!"

Na nerezovém hrnku se letos můžete kochat novou verzí Hor. Vrcholky hor patří mezi vaše nejoblíbenější motivy a podle toho, jak letošní kresba vypadá, tak to i tak zůstane. Svou mladší verzi dostala také velryba. Nakreslily jsme černobílou, čárkovanou, minimalistickou velerybu, která skvěle vypadá jak na plecháčku, tak na nerezovém hrnku.
K liščeti do party jsme přibraly paní Lišku. V kombinaci s plecháčkem, na kterém burácí motorka, je to pravé ořechové pro případy, kdy byste po celodenním motorovém výletu chtěli dávat liškám dobrou noc.
Když ségra tečkovala matrjošku, a pak mi ji posílala, tak jsem si okamžitě vybavila chvíle u naší berounské babičky, která bábušek měla několik. To dřevo krásně vonělo a my na ně byly tak opatrné! No posuďte sami, matrjoška je na plecháčku něžnost sama.

PS: Kromě žhavých novinek v našem portfoliu máte možnost prozkoumat taky plecháčky se slevou. Buď se s motivy nadobro loučíme nebo jsme se rozhodly dát do prodeje plechové hrnky s potiskem, které mají drobné estetické vady, oku téměř neviditelné.