Jak jsme (se) pekly na Dyzajn market Léto

29. 6. 2020

Víkend na Dyzajn market Léto máme úspěšně za sebou. Dny a večery před venkovní akcí jsou u ségry doma vidět akorát plecháčky, plecháčky, taky plecháčky a plecháčky. V pátek večer vše čerstvě vypečené sbalíme do krabic, přidáme pohlednice, blahopřání, placky, kopie našich kreseb a další nezbytnosti a nemůžeme dospat.

Na jednom z našich nejoblíbenějších míst v Praze, v areálu Výstaviště v Holešovicích, jsme si dva dny od rána až do večera užívaly slunce, piva, vody (v tomto pořadí), příjemných a inspirativních rozhovorů se zákazníky a také s našimi starými známými i novými známými z řad designerů. Na pivo jsme šly s Contracor a o pipkách si povídaly s Dekerski design.

Na prodejním pultě mělo slavnostní premiéru několik nových motivů, a na sobě jsme měly naše nová trika, které budou mít oficiální premiéru až za několik měsíců. Takže se elegantně můžeme vrátit k představení novinek v řadách plecháčků. Jestli v tom lítáte, tak sáhněte po plecháčku se 100% tečkovanými horkovzdušnými balóny. Proletět se taky můžete s naší novou vážkou, která na plechovém hrnku posedí v klidu tak dlouho, dokud si budete přát.

Každopádně, vše najdete přehledně v kategorii Plecháček a v jednotlivých škatulkách podle toho, s čím si plechový hrnek dokážeme živě představit. Se smaltovaným plecháčkem od nás můžete zažít dobrodružství, lásku, kochat se přírodou a řádit se zvířaty. Bez vás nejedeme, a tak vám děkujeme za přízeň.

plechacek-balony01 plechacek-vazka01 plechacek-dvoukolo-ruzove-male